Allt du behöver veta om hårförlängning

Samt hur du sköter det efter din behandling

Josefine Foxman

Certifierad fransstylist

Hårförlängning cover
Vill du ha längre hår?

Förlängning med nailhair

Många drömmer om ett långt vackert fylligt hår! Hos mig kan du få det där håret du alltid har drömt om till ett mycket bra pris. Jag använder mig av äkta indiskt hår som har bra kvalité. Jag sätter i slinga för slinga med så kallade Nailhair slingor. Det är hårslingor med vax  som man smälter fast med sitt egna hår med en värmetång. Det ser mycket naturligt ut och fästerna syns inte mycket i håret, man döljer dom under sitt egna hår.

Nailhair sägs vara en av den skonsammaste metoden på marknaden. Med rätt uttagning och skötsel av nailhair sliter det minimalt på det egna håret. Jag har många olika färger att välja mellan, ring och boka tid så får du komma till salongen så provar vi ut en hårfärg som passar just din hårfärg!

Skötselråd för nailhair

Hairextensions håller tyvärr inte för alltid även om det är äkta hår. Man får tänka att löshår är dött hår som behöver mer skötsel och återfuktning än ditt vanliga hår. Men sköter man om det rätt och väl kommer du att hålla det snygga länge!

Bör jag undvika något?

Använd inte produkter som innehåller alkohol i hårbotten där fästerna sitter, alkohol löser upp vaxet. Försök undvika att ha håret i klor eller saltvatten när du badar, det torkar ut håret och sliter på det.

Hårförlängning på en kund
En nöjd kund från JF Beauty

Behöver jag tänka på något?

Saker du bör göra minst 1 gång i veckan

Seperera slingorna från varandra och borsta ut håret ordentligt, för att undvika att tovor bildas! Använd en bra hårinpackning till håret. Håret behöver återfuktas eftersom det inte blir återfuktat av din hårbotten.

Ett sista råd

Red helst ut håret två gånger om dagen. Håret går att färga, men jag garanterar inte ett lyckat, önskat resultat.

Vill du boka tid?

JF Beauty - Växjö
Boka tid