Allt du behöver
inför din spraytan

Samt hur du sköter det efter din behandling

Josefine Foxman

Certifierad fransstylist

Solbrun hy
Du behöver inte alltid vänta på sommaren

Vad är en spraytan?

En del kallar det soldusch, solspray eller airbrush tanning. Kalla det vad du vill, men jag kallar det spraytan. Spraytan är det bästa sättet enligt mig att bli "brun utan sol", iallafall när det görs korrekt. Spraytan sprayas på huden för att skapa en jämn och naturlig solbränd yta. Spraytannen innehåller ett naturligt ämne som kallas DHA. Det är färglöst och naturligt ämne som reagerar med hudens yttersta lager för att skapa pigment. DHA är godkänt av Svenska läkemedelsverket. Är det första gången du funderar på att göra en spraytan så behöver du absolut inte vara orolig.

Vilka fördelar finns det?

Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Hur går behandlingen till?

Man använder sig utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätskan. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 3 minuter för att applicera. Två lager appliceras för bästa resultat, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli. Sedan ska huden torka ca 3-5 min.

Solbrun hy på tjugo minuter!

Vad har man på sig?

Det får du som kund bestämma helt själv, om du vill vara naken eller underkläder. Ha helst svarta underkläder så de inte blir missfärgade. Det går bort i tvätten, men det blir enklast så.

Vad behöver jag göra innan besöket?

Brun utan sol
Ingen sol, inga problem.

Vad behöver jag tänka på efteråt?

Hur länge varar det?

En behandling varar upp till 10 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

Vill du boka tid?

JF Beauty - Växjö
Boka tid